Bij ons atelier willen wij jou helpen om je droomjurk te realiseren. Kun jij niet slagen in de reguliere bruidswinkels! Heb jij je droomjurk al jaren in gedachten maar kun je hem niet vinden! Wil jij een jurk die past bij jou als persoon, die weerspiegelt wie je bent, net zo uniek, laat hem dan bij ons maken.

 

Samen gaan we tijdens het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek aan de hand van de door jou meegebrachte inspiratieplaatjes en jouw ideeën jouw droomjurk ontwerpen. Mocht je nog niet precies weten welk model je het beste staat kun je uit onze uitgebreide pascollectie losse onderdelen onderling combineren tot we het juiste model gevonden hebben. Hier vandaan gaan we uit onze zeer ruime collectie stofstalen zoeken naar de stof die jouw hart sneller laat kloppen.

Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee, en wil je een aantal geliefden meenemen is dat ook altijd mogelijk.

 

Besluit je dan de jurk te laten maken dan gaat het proces beginnen. We gaan een proefjurk maken om het model te verfijnen op jouw lichaam. Daarna volgen er nog 3 tot 5 pasbeurten tot jouw droomjurk klaar is voor de grote dag.

 

Prijzen:

 

Jouw jurk door ons laten ontwerpen en maken is een uniek proces met veel persoonlijke aandacht, handwerk en mooie materialen. Doordat iedere jurk zo persoonlijk is zijn de prijzen afhankelijk van de wensen van jou als bruid.

De trouwjurken beginnen vanaf € 1.500,00 en de prijs hangt verder af van het materiaal wat je kiest en het model. Maar ook de bijbehorende accessoires die we erbij kunnen leveren. Bijvoorbeeld: sluier, hoepelrok, bruidsschoenen, hoeden, bruidsmeisjesjurken bijpassend bij de bruid, bruidsjonkers en sommige kledingstukken voor de bruidegom.

Na ons 1e gesprek zal ik je een prijsindicatie geven aan de hand van wat we ontworpen en besproken hebben en kun jij beslissen of dit een bedrag is die jij over hebt voor jouw unieke, handgemaakte droomtrouwjurk en gaan we samen aan de slag.