Wendy 22 maart 2017: Ik wist precies wat ik wilde dragen op mijn bruiloft: een set bestaande uit een losse rok en top, in een blush kleur en met een bewerkte top. In de reguliere bruidsmodezaken kon ik helaas niet vinden wat ik zocht, zodat ik besloot mijn kleding te laten maken. In mijn zoektocht naar een goede coupeuse kwam ik Desiree tegen. Tijdens de eerste ontmoeting heeft ze mij wat van haar werk laten zien, en was ik overtuigd van haar vakmanschap en bevlogenheid. 
Desiree begreep goed wat ik wilde en na het opnemen van mijn maten, heeft zij de set eerst in een eenvoudige, katoenen stof gemaakt, zodat ik kon zien of het model wat ik in gedachte had me ook goed zou staan. Gelukkig was dat het geval, waarna Desiree aan de slag is gegaan met de echte stof. Desiree werkt samen met een groot aantal leveranciers en kon daarom de perfecte stoffen voor mijn rok leveren. De met pailletten en kraaltjes bewerkte stof voor de top had ik eerder zelf al ergens gekocht. Die stof bleek helaas heel lastig te verwerken. Voor Desiree was dat juist een uitdaging en met een engelengeduld heeft zij urenlang aan de top gewerkt, net zo lang tot de top perfect was. Ook de rok heeft zij met grote zorgvuldigheid gemaakt. Tijdens het hele proces heeft Desiree mij goed geadviseerd over verschillende details, zoals de stofkeuze, afwerking van naden, plaatsing van plooien, en heeft zij steeds alle tijd voor me genomen. Toen de kleding na acht afspraken helemaal klaar was, was het exact zoals ik voor ogen had!
Ik kan Desiree dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die feestkleding wil laten maken door een bevlogen coupeuse die zorgvuldig werkt en verstand van het vak heeft!